Rekommenderas för dig

Välkommen till Military 1st

Rusta Upp För Aktion!

Letar du efter professionell airsoft-utrustning, stridskläder eller pålitlig campingutrustning av kvalitet och till rimliga priser, du har kommit rätt! Vår onlinebaserade Militärbutik svarar upp för alla dina behov.

Vårt produktutbud inkluderar precis allt du kan tänka dig när det kommer till outdoor- och militäruppsättningar. Från ett brett utbud av arméöverskott och kamouflagekläder, tillbehör och stridsuniformer, till taktiska och avslappnade skor, glasögon och ryggsäckar, samt professionella stridsredskap och campingutrustning.

Vi är stolta över vårt ständigt växande sortiment av produkter av hög kvalitet från över 50 varumärken, inklusive Helikon, Pentagon, Condor Outdoor, Surplus och Maxpedition – bara för att nämna några.

Military 1st: överskottsbutik säkerställer dessutom bra kundservice och snabbast möjliga leverans. Om du har några frågor angående våra produkter så tveka inte att kontakta oss.

Nytt

Maxpedition Prepared Citizen TT26 Ryggsäck

Maxpedition Prepared Citizen TT26 Ryggsäck

Den 26-liters ryggsäcken med ett huvudfack för tvåvägsåtkomst, invändig laptopfodral och meshfickor, vadderad botten, dubbelåtkomst CCW-fack, dubbla sidfickor, praktisk ficka med dragkedja och kompressionsremmar. Den kommer med en vadderad axelrem, en justerbar bröstrem, ett avtagbart höftbälte och olika grepphandtag.

Köp nu
Wisport Whistler 35 II Ryggsäck

Wisport Whistler 35 II Ryggsäck

Ryggsäck i militärstil med ett utbyggbart huvudfack, sju fickor och mångsidiga fästpunkter, förstärkt rygg, justerbara och vadderade ergonomiska axelremmar och midjebälte, och snabbt lossnat och förbättrat SAS Plus Military bärsystem. Tillverkad av robust 1000D Cordura Nylon med DuPont Teflon-beläggning. Regnskydd ingår.

Köp nu