Allmänna villkor

1. Webbplatsen

1.1 Webbplatsen Military1st.se ägs och drivs av MMG Trading Ltd. Vi är registrerade i England och Wales med företagsnummer 06969242 och med vårt registrerade kontor på Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Storbritannien. Vårt engelska (UK) momsregistreringsnummer är GB 972 2115 34. Vår adress för handel är: MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester, M17 1DB, Storbritannien

1.2 Alla varor på denna webbplats erbjuds av MMG Trading Ltd. som kommer att vara den avtalsslutande part för alla beställningar du gör.

2. Beställningar

2.1 Varje gång du gör en beställning är det under förutsättning att vi godkänner köpet. Vi förbehåller oss rätten att vägra beställningen utan att ange anledning.

2.2 För alla gjorda beställningar skickas ett "leveransmeddelande" om tillgänglighet och bekräftelse om orderpriset till den e-postadress du registrerat vid köptillfället.

2.3 För att få handla vissa varor krävs myndighetsålder. När du registrerar dig på webbplatsen kommer du att bli ombedd att deklarera att du har fyllt 18 år. Om vi har anledning att tro du inte fyllt 18 år, förbehåller vi oss rätten att avbryta din beställning.

3. Priser

3.1 Moms ingår i alla priser eller liknande omsättningsskatt (i förekommande fall) till den rådande kursen vi ansvarar för som säljare.

3.2 Alla priser på webbplatsen Military 1st är i Euro.

3.3 Vi anstränger oss för att all prisinformation på vår webbplats ska var korrekt. Det är sällsynt att det uppstår fel eller att varor är inte har rätt pris. Om vi upptäcker att en artikel inte har rätt pris, kontaktar vi dig innan vi skickar leveransen för att meddela dig. Du kommer att bli frågad om du vill avbryta beställningen eller fortsätta till det rätta priset. Vi är inte skyldiga att leverera varor till fel pris.

4. Betalning

4.1 Du kan använda alla betalningsmetoder som visas på webbplatsen vid köp av varor och betalning av leveransavgift när du gör din beställning. Betalningen ska vara utförd innan leveransdatum och är ett grundläggande villkor i detta avtal. Om avtalet bryts har leverantören rätt att omedelbart avbryta avtalet.

4.2 Ingen leverans kommer att göras innan erforderligt belopp finns på angivet konto.

5. Leverans

5.1 Varorna kommer att levereras till den adress du angivit när du utförde beställningen.

5.2 Ditt paket skickas vanligtvis samma dag eller nästa handelsdag efter mottagen betalning. Vi informerar dig alltid via e-postmeddelande att din artikel har skickats.

6. Utebliven leverans

6.1 Det är väldigt sällsynt med utebliven leverans i Sverige. När köpare rapporterar att varor inte levererats handlar det i de flesta fall om artiklar returnerade till oss på grund av att de inte hämtats upp. Kontrollera med ditt lokala leveranskontor/utlämningsställe innan du kontaktar oss om utebliven leverans. I de fall artiklar returneras till oss kommer vi att kontakta dig och en ytterligare post- och hanteringsavgift måste betalas innan vi återlevererar artiklarna.

6.2 Om varorna inte levereras på det förväntade datumet bör du meddela oss om sådan icke-leverans inom 28 dagar efter utskicksdatumet.

7. Returnera varor

7.1 Du kan endast returnera varor i enlighet med vårt avtal för returnering av varor.

7.2 Om en vara returneras skadad, sliten eller i ett osäljbart skick till oss och Military 1st inte hade informerats innan varan skickades, så kommer vi inte att kunna ge dig en återbetalning. Vi kan behöva skicka tillbaka den till dig och be dig att täcka leveransavgiften eller om det inte är möjligt kommer vi att ta ut en avgift för återställning av lager. Du är endast ansvarig för eventuellt minskat värde på varorna till följd av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

8. Upphovsrätt

8.1 Alla immateriella äganderätter tillhör MMG Trading Ltd, såsom varumärken, företagsnamn, patent, registrerade designer och andra automatiska immateriella rättigheter härrörande Webbplatsens estetik eller funktionalitet förblir MMG Trading Ltd. Genom att använda webbplatsen accepterar du MMG Trading Ltd:s immateriella äganderätter. Du får inte kopiera, ladda ned, överföra, reproducera, skriva ut eller utnyttja något material/bilder för kommersiellt syfte som finns på Webbplatsen.

9. Kampanjen Upp till %RABATT% rabatt.

9.1 Kampanjen erbjuder en rabatt på upp till %RABATT% rabatt på det ursprungliga priset för utvalda aktier. Uteslutningar kan gälla för vissa varor, och dessa kommer inte att vara berättigade till några rabatter under kampanjen. Vi förbehåller oss rätten att ändra rabattvärdet efter eget gottfinnande under hela kampanjperioden. Dessutom förbehåller vi oss rätten att avsluta kampanjen före det angivna slutdatumet som anses lämpligt. Observera att denna kampanj inte kan kombineras med några andra pågående kampanjer och att den förblir giltig som ett fristående erbjudande. Dessutom behåller vi rätten att ändra villkoren för kampanjen utan föregående meddelande.

10. Reklamgåvor och tävlingar

10.1 För att se allmänna villkor för våra reklamgåvor och tävlingar, klicka här.

11. Tillägg

11.1 MMG Trading Ltd förbehåller sig rätten att ändra de allmänna villkoren från tid till annan efter behov.

12. Allmänt

12.1 Dessa villkor regleras av engelsk lag. Vilket innebär att din användning av webbplatserna och köp av varor via webbplatserna, likaväl som tvister eller fodringar till följd av köp regleras av engelsk lag. Vi samtycker båda till att domstolarna i England och Wales har exklusiv jurisdiktion att lösa tvister som uppstår till följd av dessa villkor eller till din användning av Webbplatserna.

12.2 Om du har några frågor angående våra Villkor eller Webbplatsen , kontakta vårt Kundserviceteam på info@military1st.eu eller Customer Care Team MMG Trading Ltd, Unit 1, Fourth Avenue, Trafford Park, Manchester M17 1DB, Storbritannien.