Försäljning

Mil-Tec Top Gun Flight Jacket Hornet Olive Drab

I lager
Ref:
10430401
Now 2 057,97 kr Was 2 939,95 kr
Storleksguide

Storleksguide

Size 1/2 Chest Width Sleeve Length Back Length
S 22.4" (57cm) 26.8" (68cm) 26.4" (67cm)
M 23.6" (60cm) 27.2" (69cm) 26.8" (68cm)
L 24" (61cm) 27.6" (70cm) 27.6" (70cm)
XL 25.2" (64cm) 27.6" (70cm) 28" (71cm)
XXL 26.4" (67cm) 27.2" (69cm) 28.3" (72cm)
3XL 27.6" (70cm) 28" (71cm) 28.7" (73cm)
4XL 28.3" (72cm) 28" (71cm) 29.5" (75cm)

Snabb leverans i hela Sverige

90-dagars returpolicy

Fler färger

The Top Gun Flight Jacket from Mil-Tec is a comfortable between-seasons bomber jacket made of durable Nylon fabric. The jacket comes with a knitted shirt-style collar and a genuine YKK front zipper with a zipper pull and internal wind flap. There are two hand pockets, two inner pockets secured with a press button and one zipped pocket with four pen slots on the left arm. Moreover, the jacket features elasticated knitted cuffs and bottom hem and multiple embroidered patches. The Top Gun Flight Jacket is perfect for pilots, law enforcement and security personnel, as well as hunting, fishing, and everyday wear.

 • Casual bomber jacket made of durable Nylon fabric
 • Knitted shirt style collar
 • YKK front zipper with a zipper pull and internal wind flap
 • Two hand pockets secured with press buttons
 • One zipped pocket with four pen slots on the left arm
 • Two internal pockets secured with a press button
 • Elasticated knitted cuffs and bottom hem
 • Multiple embroidered patches
 • Hanging loop
 • Shell: 100% Nylon
 • Lining: 100% Polyester
 • Knit: 100% Polyester
 • Manufacturer: Mil-Tec
 • Manufacturer's number: 10430401
Write Your Own Review
Du recenserar: Mil-Tec Top Gun Flight Jacket Hornet Olive Drab
Ditt betyg

Leverans

Ditt paket kommer normalt fraktas samma, eller kommande arbetsdag, efter att betalningen genomförts. Vi bekräftar alltid via e-post när ditt paket har skickats.

Alla leveranspriser är för obegränsat antal produkter:

Sverige

Standard 7-8 dagars leverans 69 kr

 • Tillgängligt för alla beställningar oavsett pris och storlek på din beställning

Snabbare 5-6 dagars leverans 99 kr

 • Tillgängligt enbart om du beställer före kl 13:00 måndag till fredag
 • Vänligen observera att lördagar, söndagar och offentliga helgdagar INTE är arbetsdagar
 • Du kommer att få ett spårningsnummer som gör det möjligt för dig att följa din beställning

Resten av världen

Vänligen kontrollera leveranspriset vid kassan (beräknat i pris/vikt)

Utebliven leverans

Det är mycket sällan som posten inte kommer fram i Sverige. Erfarenheten säger att de flesta av de produkter som rapporteras som saknade, inte har plockats upp av köparen, utan returnerats till oss. Vänligen kontakta ditt närmaste postombud innan du kontaktar oss om utebliven leverans. När en produkt returneras till oss så kontaktar vi dig och ytterligare en frakt- och hanteringsavgift debiteras innan produkten kan levereras igen.

Av den händelse att paket returneras till oss och det finns ett problem som behöver lösas, kommer ett skrivet e-postmeddelande skickas till kunden och underrätta honom/henne om paketet. Om sedan 60 dagar passerar utan svar, kommer varan att läggas på lagret och avyttras.

Returpolicy

På Military 1st hoppas vi på att du kommer att bli helt nöjd varje gång du handlar hos oss. Vi förstår dock att det kan komma tillfällen då en retur känns nödvändig.

Vi hjälper dig mer en gärna med returer på någon som helst av våra produkter, och återfå betalningen, eller göra ett byte, inom 90 dagar efter mottagandet. Så länge produkten är i säljbart skick, med paketering och märkning intakt. Så känn dig fri att testa vårt fantastiska utbud med våra bekymmersfria returer, utan frågor. Det finns ingen anledning att skicka e-post till oss när du sänder en retur.

Returer från Sverige

Besök helt enkelt vår Returportal för att skapa en returetikett och hitta ditt närmaste returombud. Du, Kunden, kommer att ansvara för kostnaderna för returen av produkten. Vänligen paketera dina produkter säkert och fyll i formuläret från fraktsedeln och ange vilka produkter du returnerar. Välj ett passande alternativ och lägg i den i paketet. Vänligen notera ditt beställningsnummer som anges på fraktsedeln, eftersom det krävs för at skapa en retur i returportalen.

Internationella returer från inom EU, USA, Kanada, Hong Kong, Australien eller Nya Zeeland

Besök helt enkelt vår Returportal för att skapa en returetikett och hitta ditt närmaste returombud. Du, Kunden, kommer att ansvara för kostnaderna för returen av produkten. Vänligen paketera dina produkter säkert och fyll i formuläret från fraktsedeln och ange vilka produkter du returnerar. Välj ett passande alternativ och lägg i den i paketet. Vänligen notera ditt beställningsnummer som anges på fraktsedeln, eftersom det krävs för at skapa en retur i returportalen.

Internationella returer ifrån resten av världen

Du, Kunden, kommer att ansvara för kostnaden för att returen av produkten. Den kan fraktas tillbaka vi en tjänst som du väljer, men vi rekommenderar att du använder en säker spårbar metod som kräver en signatur vid leverans.

 • Vänligen paketera dina produkter säkert och fyll i formuläret från fraktsedeln och ange vilka produkter som du returnerar, välj ett lämpligt alternativ och lägg det i ditt paket. Vänligen returnera produkten till nedanstående adress:

  MMG Trading Ltd
  Unit 1, Fourth Avenue
  Trafford Park
  Manchester
  M17 1DB
  Storbritannien

 • Vänligen märk paketet med alternativet ”Returned Goods/Merchandise”, med 0 (noll), när du fyller i tulldeklarationen.
 • Kontrollera att avsändarens adress finns PÅ paketet. Paket utan avsändarens adress kommer inte att behandlas och avyttras efter 60 dagar.